B-MAX STRONG RAVINTOLISÄ, (48505) X100TABL

Pitkävaikutteinen, vahva B-vitamiinivalmiste. Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia.

Markkinoija:
Vitabalans Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
0,00 €

B-max STRONG-valmiste sisältää kaikkia tärkeitä B-vitamiineja vahvoina pitoisuuksina. Lisäksi se on pitkävaikutteinen eli tabletista vapautuu suolistossa B-vitamiineja tasaisesti koko päivän ajan elimistön tarpeisiin. B-vitamiinit ovat välttämättömiä terveydelle, psyykkiselle hyvinvoinnille ja jaksamiselle. Niitä tarvitaan elimistössä edistämään normaalia aineenvaihduntaa, jossa muodostuu elimistön tarvitsemaa energiaa ja elintärkeitä yhdisteitä. B12-vitamiini ja folaatti edistävät veren punasolujen muodostusta. Osa B-vitamiineista edistää hermoston normaalia toimintaa ja osa edistää myös normaaleja psykologisia toimintoja. B3 (niasiini) ja biotiini edesauttavat lisäksi ihon pysymistä normaalina.

B-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B-vitamiinien tarpeeseen vaikuttavat mm. yksipuolinen ravinto, kova kuntoilu, laihduttaminen, raskaus ja imetys, sairaus- ja toipilasaika, nopea kasvu, stressi, tupakointi ja e-pillereiden käyttö.

Aikuisille 1 tabletti päivässä nieltynä veden kanssa.

1 tabletti sisältää:

  • B1-vitamiinia 35 mg
  • B2-vitamiinia 35 mg
  • Niasiinia (B3) 35 mg
  • Pantoteenihappoa (B5) 35 mg
  • B6-vitamiinia 25 mg
  • B12-vitamiinia 10 µg
  • Foolihappoa (folaatti) 600 µg
  • Biotiinia 150 µg

  Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), hydroksipropyylimetyyliselluloosa, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, nikotiiniamidi, kalsium-d-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, syanokobalamiini, kiinteyttämisaine (hydroksipropyyliselluloosa), väriaine (titaanidioksidi), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuola), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pteroyylimonoglutamiinihappo, d-biotiini, väriaine (rautaoksidi).

  Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia.

  Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää. Ravintolisiä ei pidä käyttää tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

  Kirjoita arvostelusi
  Arvostele tuote:B-MAX STRONG RAVINTOLISÄ, (48505) X100TABL
  Arvostelusi