i3.1 ratiopharm kaps 30 fol

i3.1 ratiopharm on kliinisesti tutkittu maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tarkkaan valittuja maitohappobakteerikantoja. Valmiste sisältää kolmea eri maitohappobakteerikantaa (Lactobacillus plantarum CECT 7484, Lactobacillus plantarum CECT7485 ja Pediococcus acidilactici CECT 7483). Ne säilyvät tutkitusti elävinä ruoansulatuskanavan läpi. i3.1 ratiopharm lisää maitohappobakteerien määrää suolistossa ja voi siten ylläpitää suoliston monipuolista mikrobiomia. Yksi i3.1 ratiopharm-kapseli sisältää vähintään 3 miljardia bakteeria. Valmiste on laktoositon, maitoproteiiniton, gluteeniton, soijaton ja makeutusaineeton eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia, joten se sopii laktoosi-intolerantikoille, kasvisruokavaliota tai FODMAP-ruokavalioita noudattaville. Sopii päivittäiseen käyttöön. Ravintolisä.

Pakkauskoko:
30 fol
Markkinoija:
Teva Finland Oy
Tuotetta varastossa
24,00 €

Alin hinta 30 vuorokauden ajalta ennen tarjouksen tai alennuksen alkamista: 19,00 €

Yksi kapseli päivässä ruokailun jälkeen. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi valmistetta tulisi käyttää päivittäin ainakin kahden viikon ajan.
Täyteaine (maltodekstriini), Pediococcus acidilactici (CECT 7483), Lactobacillus plantarum (CECT 7484), Lactobacillus plantarum (CECT 7485), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti). Kasviperäinen kapselikuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa (E 464) ja väriaine (titaanidioksidi).

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Tämän valmisteen käyttöä ei suositella tilanteissa, joissa käyttäjällä on tunnettu yliherkkyys jollekin valmisteen sisältämistä ainesosista. Jos sinulla on jokin vakava tai krooninen sairaus, kysy neuvoa lääkäriltä tai apteekkihenkilökunnalta ennen i3.1 ratiopharm -valmisteen käyttöä