Ale

Möller Omega-3 Energia & elinvoima 60 kaps

Möller omega-3-valmiste, jonka aineosat auttavat lisäämään energiaa ja elinvoimaa. Sisältää omega-3-rasvahappoja, ginsengiä, B-, C- ja D-vitamiineja. Omega-3-rasvahapoista DHA (250 mg/vrk) edistää aivojen ja EPA ja DHA (250 mg/vrk) sydämen normaalia tomintaa. Ginseng auttaa edistämään elinvoimaa ja torjumaan väsymystä.

Pakkauskoko:
60 kaps
Markkinoija:
Orkla Care Oy
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 14,28 € Normaalihinta 16,80 €

Ruokavalion täydentäminen.

Aikuisille (18-vuotiaasta alkaen): 2 kapselia / vrk. 2 kapselia sisältää: Omega-3-rasvahapot 813 mg, josta DHA 273 mg ja EPA 416 mg, ginsenguute 200 mg, D-vitamiini 10 µg (200%*), C-vitamiini 60 mg (75%*), B6-vitamiini 1,4 mg (100%*), B12-vitamiini 2,5 µg (100%*). *RI=saannin vertailuarvo

KALAÖLJY (triglyseridit), liivate (naudasta), ginsenguute (Panax ginseng CA Meyer), kosteudensäilyttäjät (glyseroli, sorbitoli), stabilointiaine (mehiläisvaha), vitamiinit (C-vitamiini, B6-vitamiini, B12-vitamiini,D-vitamiini), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), väriaineet (riboflaviinit, rautaoksidit ja -hydroksidit).

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Kapselit niellään kokonaisina. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Ei sovellu lapsille, raskaana oleville, imettäville tai säännöllistä lääkitystä käyttäville. Jos sinulla on diabetes, kohonnut verenpaine tai valmistaudut leikkaukseen, keskustele käytöstä lääkärisi kanssa. Pidä 2-3 viikon tauko 3 kuukauden yhtäjaksoisen käytön jälkeen. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ei sovellu lapsille, raskaana oleville, imettäville

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Möller Omega-3 Energia & elinvoima 60 kaps
Arvostelusi