Veet liuska norm iho 20 kpl


Veet-vahaliuskoilla poistat lyhyetkin ihokarvat.

Pakkauskoko:
20 kpl
Markkinoija:
Reckitt Benckiser (Scandinavia) A/S
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
9,50 €

Veet-vahaliuskoilla poistat lyhyetkin ihokarvat. Levittyy hyvin ja tarttuu aktiivisesti lyhimpiinkin (1,5mm) karvoihin, ei ihoon. Poistaa ihokarvat juurineen - jopa 28 päivää kestävä sileys. Koostumus sisältää karitevoita, joka on tunnettu kosteuttavista ainesosistaan, sekä Acai-marjojen tuoksua. Sopii normaalille iholle. Sopii jaloille, käsille, kainaloille ja bikinirajaan.

Liuskoja ei tarvitse hieroa käsien välissä niiden irrottamiseksi toisistaan.

4 helppoa vaihetta:
1. Vedä liuskat varovasti erilleen ulospäin pyöristettyjen kaistaleiden avulla.
2. Aseta liuska iholle karvojen kasvun suuntaisesti. Hiero muutamia kertoja karvojen kasvusuuntaan varmistaaksesi, että vaha tarttuu hyvin.
3. Pidä iho kireällä. Tartu liuskaan ja vedä liuska poispäin itsestäsi mahdollisimman ripeällä liikkeellä, karvojen kasvusuunnan vastaisesti. Irrota liuska yhdellä nopealla repäisyllä, mieluummin ihon läheltä kuin kaukana ihosta.
4. Vahauksen jälkeen puhdista mahdolliset vahajäänteet iholta Perfect Finish-puhdistuspyyhkeellä.

Vahaliuskat: Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, Silica, Polyethylene, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum, Paraffinum Liquidum, Butyrospermum Parkii Butter, CI 77891, CI 15850.

Lue pakkauksessa annetut ohjeet huolellisesti ennen Veet Wax Strips -vahaliuskojen käyttöä.

Sopii jaloille, käsille, kainaloille ja bikinirajaan. Ei sovi kasvoihin, päähän, rinnoille, peräaukon alueelle, genitaalialueelle.

Älä käytä rakkuloihin, suonikohjuun, arpiin, luomiin, laikukkaaseen, rikkoutuneeseen, ärtyneeseen tai auringon polttamaan ihoon tai iholle joka on reagoinut huonosti tuotteeseen aikaisemmin.

Tarkista aina lääkäriltä ennen käyttöä mikäli käytät ihoon vaikuttavia lääkkeitä tai kärsit jonkinlaisesta ihotaudista.

Ennen käyttöä pidä huoli, että ihosi on kuiva eikä siinä ole jäänteitä voiteista, öljyistä tai deodoranteista, eikä se ole ärtynyt.

Mikäli koet kirvelyä tai kihelmöintiä käytön aikana, poista tuote välittömästi ja huuhtele kylmällä vedellä. Älä vahaa samaa kohtaa kahdesti yhdellä käyttökerralla.

Säilytä lasten ulottumattomissa.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Veet liuska norm iho 20 kpl
Arvostelusi