BioGaia Prodentis Kids 30 tabl

BioGaia Prodentis® Kids on raikkaan omenanmakuinen imeskeltävä maitohappobakteerivalmiste lasten suun ja hampaiden hyvinvointiin*. Se sisältää kahta suun mikrobistoon luontaisesti kuuluvaa Lactobacillus reuteri (L. reuteri DSM 17938 ja L. reuteri ATCC PTA 5289) maitohappobakteerikantaa sekä ksylitolia. L. reuteri Prodentis on tutkittu yli 50 kliinisessä tutkimuksessa ja on turvallinen käyttää lapsilla. Annostus yli 3-vuotiaille on 1 imeskelytabletti 1-2 kertaa päivässä. Maidoton, gluteeniton, laktoositon. Ei sisällä eläinperäisiä aineita. Ravintolisä.

*Sellaisten elintarvikkeiden nauttiminen, jotka sisältävät isomaltia ja ksylitolia sokerin sijaan, edistävät hampaiden mineralisaation ylläpitämistä.
Pakkauskoko:
30 tabl
Markkinoija:
BioGaia Finland Oy
Tuotetta varastossa
15,80 €
Lapset yli 3 vuotta: 1 imeskelytabletti hampaiden pesun jälkeen 1-2 kertaa päivässä. Imeskelytabletin annetaan sulaa hitaasti suussa. Yksi imeskelytabletti sisältää vähintään 200 miljoonaa elävää L. reuteri Prodentis® -maitohappobakteeria. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Yksi imeskelytabletti sisältää vähintään 200 miljoonaa elävää L. reuteri Prodentis® -maitohappobakteeria.
Täyteaine (isomalti), makeutusaine (ksylitoli), aromit, L. reuteri DSM 17938 ja L. reuteri ATCC PTA 5289­ -maitohappobakteerit, arominvahvenne (sitruunahappo). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
PROBIOOTTI: LACTOBACILLUS REUTERI PRODENTIS
Tuotetta voidaan käyttää raskauden ja imetyksen aikana.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)