Ale

earClin korvasuihku 1 kpl

Korvalääkärien kehittämä earClin® earshower -korvasuihku sopii korvien puhtaina pitämiseen. Se puhdistaa korvat tehokkaasti jättäen ne myös puhtaan tuntuisiksi. earClin® sisältää pinta-aktiivisen puhdistusaineen, joka riittää jopa 50 hoitokertaan. Korvakappaleen pyöreä muoto tekee korvasuihkusta miellyttävän tuntuisen korvaa vasten ja sen mittasuhteet estävät sitä työntymästä liian syvälle korvakanavaan. ÖLJYTÖN.
earClin® korvasuihku on erityisen hyödyllinen:
• Henkilöillä, joilla kehittyy runsaasti korvavaikkua
• Urheilijoilla, joilla on jatkuva kontakti veteen
• Kuulokojetta, korvatulppia tai nappikuulokkeita käyttävillä
• Henkilöillä, jotka altistuvat jatkuvasti pölylle ja lialle.
Pakkauskoko:
1 kpl
Markkinoija:
Aboutmeds Oy
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 12,00 € Normaalihinta 14,50 €
Korvien puhdistamiseen ja puhtaina pitämiseen.
Huuhtele earClin korvasuihku ensin puhtaalla vedellä. Ime pumpulla kädenlämpöistä vettä (max 40°C) laitteeseen. Huuhtele korva kolmesti pumpaten laitteesta vesi korvaan, kallista päätä ja valuta liika vesi korvasta esim. talouspaperiin ja kuivaa korva sen jälkeen pumpaten tyhjällä suihkulla korvaan ilmaa. Sisällä oleva sininen pinta-aktiivinen puhdistusaine sekoittuu veteen, ja edesauttaa puhdistamista. Puhdistusaine riittää noin 30 ensimmäiseen puhdistuskertaan. Sitkeimmät vahapaakut voivat vaatia puhdistuakseen usean päivän peräkkäisen käytön ja säännöllistä puhdistusaineen käyttöä, jolloin laite tulee uusia kun puhdistusaine loppuu.
10 ml pinta-aktiivista puhdistusainetta
Natriumtallovaatti, glyseriini, vesi, sorbitoli, sakkaroosi, PEG-4001, tetranatrium.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

earClin® earshower-korvasuihku on hyvin siedetty, ja suunniteltu erikseen aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille. Lopeta laitteen käyttö, mikäli saat minkä tahansa allergisen reaktion. Älä käytä laitetta, jos olet allerginen saippualle tai jollekin tuotteen sisältämälle aineisosalle. Älä käytä ilman lääkärin suositusta, mikäli sinulla on korvatulehdus, kipua korvassa, vaurioitunut tärykalvo, taipumusta huimaukseen tai korviin tai tärykalvoon liittyviä riskitekijöitä. Mikäli kärsit tietämättäsi vahatulpasta, se voi turvota earClin® korvasuihkua käytettäessä, ja aiheuttaa epämukavia tuntemuksia. Ota tällöin yhteyttä lääkäriin. Käytä earClin korvasuihkua yhtäjaksoisesti enintään 30 vrk ensimmäisen käyttökerran jälkeen.
Sopii myös raskaana oleville ja imettäville.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)