NIVELMIX 1000+ 20 TABL

NivelMix 1000+ ravintolisä nivelille ja luustolle. Laktoositon-Hiivaton-Gluteiiniton.

Pakkauskoko:
20 TABL
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
28,00 €

NivelMix 1000+ ravintolisä nivelille ja luustolle. Sisältää: Glukosamiinia, Kondroitiinia, Kollageenia ja Hyaluronihappoa.

Nivelten hyvinvointiin vaikuttavia asioita ovat tunnetusti perinnölliset tekijät, liikunta, ylipaino ja nivelten vammautumisen välttäminen. Hyväkuntoinen lihaksisto tukee niveltä. Lihasten heikentyessä nivelen liikkuvuus vähenee.

NivelMix1000+ on monipuolinen ja helppokäyttöinen ravintolisä nivelille. Glukosamiinin ja Kondroitiin lisäksi NivelMix1000+ sisältää tyypin II Kollageenia ja Hyaluronihappoa Na-suolana. Ainesosat täydentävät toistensa vaikutusta.

1 tabletti/päivä

Tehoaineet mg/tabletti: Glukosamiini HCl (äyriäisen kuoresta) 500 mg, kondroitiini 500 mg, Na-hyaluronaatti 30 mg, Vitamiini C 80 mg, Vitamiini E 12 mg, Kollageeni tyyppi II 1 mg

Täyteaineet: Na-glukuronaatti, Kalsiumfosfaatti (vedetön), Mikrokiteinen selluloosa, Hydroksipropyyliselluloosa E463, Steariinhappo, Polyinyylipyrrolidoni, Talkki E553b

Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää eikä tuotetta tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Noudata terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Sisältää eläinperäisiä aineita.

20 tabletin läpipainopakkaus